Totalt: 0,00 kr
Totalt: 0,00 kr

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Tillsammans med Ecster kan vi erbjuda dig följande betalsätt i vår butik.

  • Kortbetalning
  • Delbetalning
  • Faktura
  • Betalning via Swish

Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning

Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig.

Så funkar delbetalning

En delbetalning innebär att du fördelar betalningen över ett visst antal månader. Vanligt är att dela upp betalningen på 6, 12, 24 eller 36 månader.

Fast månadskostnad

Du har en fast månadskostnad för varje delbetalning. I butiken får du information om vilken ränta som gäller. När du köpt din vara är det vi som hanterar dina fakturor. Vi ger dig personlig service om det är något du undrar kring betalningen.

Enligt gällande avtal debiterar vi en administrativ avgift för varje delbetalning. Vi debiterar även en administrativ avgift för utnyttjad kortkredit.

Tydlig översikt

Du kan logga in för att se hur mycket du ska betala varje månad. Där ser du även hur många månader du har kvar tills hela köpet är betalt. Du kan när som helst göra en extra inbetalning eller betala hela beloppet. Undrar du över något kring din betalning är du välkommen att kontakta oss.
Logga in

Vad kostar det?

Exempel 1:

Du har gjort ett köp för 10 000 kr och har valt att dela upp köpet på 12 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 295 kr och det tillkommer en administrativ avgift på 29 kr. Din månadskostnad blir då 887 kr. Efter 12 månader kommer du att ha betalat totalt 10 643 kr. Det innebär en effektiv ränta på 12,31%.

Exempel 2:

Du har gjort ett köp för 10 000 kr och har valt att dela upp köpet på 12 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 395 kr och det tillkommer en administrativ avgift på 39 kr. Samma månad väljer du att dela upp ytterligare ett köp på 15 000 kr som du gjort med ditt Ecster-kort. Du delar upp köpet på 6 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 295 kr och den administrativa avgiften är 29 kr.

Din månadskostnad för dina två delbetalningar blir då 3 483 kr under första 6 månaderna. Därefter 905 kr i ytterligare 6 månader för din kvarvarande delbetalning. Efter 12 månader kommer du att ha betalat totalt 26 332 kr, vilket innebär en effektiv ränta på 14,21 %.

Villkor för delbetalning

Faktura

I vår butik har du möjlighet att välja faktura och betala hemma i lugn och ro.

OBS!! Fakturaavgift på 25kr tillkommer.

Fakturavillkor

Kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort.

Villkor för kortbetalning

Swish

Är du ansluten till Swish kan du betala via din Swish-app. Öppna upp appen i din mobila enhet och godkänn betalningen med ditt Mobila BankID.
Efter genomfört köp dras pengarna direkt från ditt bankkonto. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till samma konto.

X