Stort utbud av världens största hobby

Warhammer 40.000 är en fantastisk hobby.

Samla otroliga arméer av miniatyrer som representerar arméer från den avlägsna framtiden, och återskapa sedan det brutala sammanstötet av den 41: e millenniumkriget i ett strategispel för två eller flera spelare. Varje aspekt av Warhammer 40.000 hobby är enormt givande och tillfredsställande i sin egen rätt. Bygg och måla din samling som du väljer, för att representera en av de ikoniska krafterna i den framtida framtiden, eller en av din egen uppfinning.

Din armé kan vara vad du vill att den ska vara: legioner av infanteri, mäktiga hjältar, formationer av stridsvagnar, demoniska och främmande monster eller titaniska krigsherrar.

Spela uppdrag över slagfält i din egen skapelse där inga två spel någonsin behöver vara desamma. Slåss konkurrerande på lokala spelklubbar,  vid ett av de tusentals turneringar som äger rum över hela världen varje år, eller skapa en berättelse med en kamp eller kampanj som omfattar de stora och obegränsade alternativen som erbjuds från ett av de rikaste och mest expansiva miljöer inom all fantasy och science fiction.

Välkommen till det 41: e millenniet.

SAMLA

Hjärtat av Warhammer 40 000 är att samla fantastiska och dynamiska Citadel Miniatyrer. Oavsett om du föredrar övermänskliga hjältar eller Daemon-dyrkande förrädare, hemska aliensvärmar eller högteknologiska stridsdräkter, har det ständigt växande utbudet av Warhammer 40 000 miniatyrer något för dig. Från dina första figurer kommer du snart att lägga till höga monster, pansar krigsmotorer, eleganta flygplan och rang efter krigare tills du har en mäktig samling som du kan vara stolt över.

Montera

Varje Citadel Miniatyr är ett fint utformat och vackert detaljerat kit. Att montera dina miniatyrer är en integrerad del av Warhammer 40 000 hobbyn, och en som ger timmar av tillfredsställelse. Citadel Miniatyrer har tydliga monteringsinstruktioner som gör dem enkla och roliga att bygga. Ännu bättre, när din skicklighet och självförtroende växer, hjälper vårt sortiment av Citadel-modelleringsverktyg dig att bygga allt mer ambitiösa och imponerande miniatyrer för att tjäna som centrepieces för din samling.

Måla

Att måla dina Citadel Miniatyrer ger dem liv och gör dem verkligen till dina egna. Målade miniatyrer ser bra ut, oavsett om de är på skåpshyllan eller spränger sig över ett slagfält på bordet, och känslan av tillfredsställelse genom att måla dina miniatyrer kan bara inte slås. Games Workshop erbjuder ett stort utbud av färger och penslar, tillsammans med all information, råd och guider som du behöver för att gå från nybörjare till expert på nolltid.

Spela

För många är det ultimata målet att samla en Warhammer 40.000 armé att ta den i strid på bordsskivan! Sociala, strategiska och spännande drama utspelas. Warhammer 40.000 är ett spel av mörk futuristisk krigföring  i en spektakulär skala. Oavsett om du spelar berättelsekamp med vänner eller leder dina krafter till seger i spelturneringar kommer du att upptäcka att varje spel du spelar är unikt, spännande och berättar sina egna berättelser om blodbad, skräck och heroism.

X